“Wij zijn de Beeldvormers, wij vormen beelden en dragen bij aan beeldvorming. Dat doen we door te tekenen. Onze tekeningen leggen visueel vast wat foto’s en film niet kunnen zien. We vangen de onderstroom, houden een spiegel voor, helpen terug kijken en verder kijken. De tekeningen die wij maken vertellen het verhaal van een organisatie of bedrijf, geven verdieping aan artikelen en onderzoeken. Tekenen dwingt ons om aandachtig te kijken. Omgekeerd, getekend worden geeft het gevoel dat je echt gezien wordt. Dat vinden wij belangrijk. Onze tekeningen vormen een blijvende herinnering en aanmoediging.”

Visuele verslaglegging in tekeningen van uw vergadering, training, lezing, pitch, teambuilding, evaluatie, event, seminar. Ter reflectie en inspiratie. 

De dynamiek van uw organisatie wordt gedurende een langere periode onder de loep genomen en vastgelegd in een uniek document dat aanleiding en houvast biedt voor verdere reflectie; 

Getekende beelden voor bij uw teksten en presentaties om verdieping en inzicht te geven; illustraties bij artikelen en onderzoeken.

Zelf aan de slag met potlood en papier. Tekenen als middel om anders te luisteren, kijken en verbinding te maken.